ENEnglish version

Autostrada Pitesti - Sibiu

foraj geotehnic cu prelevare de probe


Descrierea proiectului

Cercetari geotehnice au fost planificate pentru o noua ruta de autostrada intre orasele Pitesti si Sibiu, Romania. Lucrarile geotehnice au inclus efectuarea de foraje geotehnice cu prelevare de probe, penetrari dinamice si teste de presiometrie Menard, precum si instalari de tubulaturi inclinometrice si piezometrice in forajele rezultate.

Misiunea noastra

Interra Applications a fost desemnata sa efectueze servicii de foraj geotehnic cu prelevare de probe, de-a lungul traseului propus pentru autostrada, in apropiere de Pitesti.

Rolul nostru a fost furnizarea de servicii de foraj de inalta calitate, intr-un timp foarte scurt, si cresterea recuperajului precum si prelevarea de probe de foarte buna calitate. Principalele probleme ce trebuiau abordate au fost lipsa apei pentru foraj si existenta unui strat considerabil de pietris si bolovanis in partea superioara.

Proiectul a fost desfasurat intr-un timp foarte scurt, drept urmare abilitatile tehnice si cele de management de proiect au reprezentat un avantaj pentru realizarea tuturor operatiunilor in timpul si costurile desemnate.