ENEnglish version

Suport Tehnic

suport tehnic pentru sistem de foraj wireline


Descrierea proiectului

Diferite lucrari de investigatie geotehnica in teren au necesitat o viteza mai mare de foraj, cresterea ratei de penetrare si o calitate marita a probelor colectate. Activitatile au inclus lucrari de foraj prin metoda wireline, prelevare de probe tulburate si netulburate, teste in-situ, instalari de piezometre standard si piezometre cu coarda vibranta, si nu in ultimul rand, efectuarea de teste de pompare.

Misiunea noastra

Interra Applications a fost desemnata sa furnizeze suport tehnic si management de proiect pentru lucrari ce au inclus foraje prin metoda wireline, prelevare de probe tulburate si netulburate, precum si diferite tipuri de instalari in gaurile de foraj.

Misiunea noastra a fost de a furniza solutii tehnice pentru foraje geotehnice adanci, cu scopul de a creste rata de penetrare si implicit viteza de foraj, de a mari durata de viata a echipamentelor folosite, de a creste recuperajul si a obtine probe de o inalta calitate. In gaurile de foraj rezultate au fost instalate piezometre standard si piezometre cu coarda vibranta, si au fost efectuate teste de pompare.

Proiectele au fost desfasurate in perioade scurte de timp, prin urmare abilitatile de management de proiect au reprezentat un avantaj pentru realizarea tuturor operatiunilor in timpul si costul desemnat.