ENEnglish version

Consultanta Geo

Oferim consultanta specializata asupra aspectelor tehnice privind ingineria geotehnica, geofizica si geologie.

Serviciile noastre de consultanta si experien?a extinsa ne ajuta sa gasim solutii adecvate pentru orice proiect legat de explorarea geotehnica, geologica sau geofizica. Obiectivul Interra Applications este furnizarea celor mai bune solutii disponibile pentru proiecte provocatoare, respectand timpii si bugetul dumneavoastra.

Cercetare si Dezvoltare

Valoarea si calitatea pe care ne straduim sa le aducem clientilor nostri depind in mare masura de echipamente de inalta tehnologie, design inovator, prelucrarea si modelarea personalizata a datelor, precum si consultanta si interpretare. Prin urmare, cercetarea, dezvoltarea si inovarea sunt principalele aspecte pe care incercam sa le promovam in compania noastra.

Incercam sa fim la curent cu evolutiile industriei si dezvoltam noi sisteme in stransa cooperare cu colaboratorii no?tri. In prezent, suntem implicati in programe de dezvoltare care implica metode de foraj neconventionale, dinamica fluidelor pentru diferite aplicatii, solutii mecanizate pentru zone foarte accesibile si metode de testare in foraje.