ENEnglish version

Echipamente de foraj

 

Suntem specializati in furnizarea de echipamente premium si solutii complete de foraj pentru companii miniere, geotehnice si de inginerie.

Solutiile personalizate Interra Applications urmaresc sa ajute clientii in urmatoarele aspecte:

  • cresterea vitezei de penetrare

  • reducerea uzurii asupra echipamentelor

  • alegerea configuratiei potrivite pentru freze si sape de foraj

  • extinderea duratei de viata a frezelor si sapelor de foraj

  • alegerea tipului corect de pompa de noroi precum si a aditivilor necesari

  • caracteristicile noroiului de foraj

 

Gama noastra de produse:


 

Freze Diamantate

Atunci cand va prezentam sculele noastre diamantate, de la configuratii Vulcan pentru gauri adanci pana la freze pentru coloane de tubaj, intelegem valoarea detaliilor. Fiecare freza trece printr-un proces riguros de verificare a calitatii inainte de a ajunge la client. Suntem dedicatii calitatii totale.

 


Wireline

Echipele de foraj stiu din instinct ce se intampla in gaura de foraj. Din acest motiv, a te putea baza pe carotiere si overshoturi de o inalta calitate este esential pentru a o activitate la cele mai inalte standarde.

 


Accesorii de Foraj

Deoarece castile si ochelarii sunt esentiale pentru protectia personalului si pentru ca utilizarea clestelui potrivit are un impact asupra productivitatii, suntem de parere ca accesoriile de foraj sunt la fel de importante ca orice alt instrument sau echipament.

 


Echipamente de Foraj Geotehnic

Veti gasi aici tot ce aveti nevoie pentru lucrari de foraj geotehnic, de la tuburi carotiere, sape cu lame sau cu role, tevi de injectie si echipamente pentru lucrul cu ciocan de fund, pana la o gama variata de pompe de noroi si utilaje de foraj.

 


Aditivi de Foraj

Alegerea aditivului potrivit si utilizarea corecta a acestuia sunt esentiale pentru activitatile de foraj. Oferim suport tehnic pentru aceasta gama de produse.

 


Echipamente de Laborator

Echipamente de laborator pentru sol, roca, beton si roci granulare, asfalt si ciment, precum si o gama larga de echipamente de testare in-situ, sunt prezentate in aceasta sectiune.

 


Utilaje de Foraj

Instalatiile de foraj reprezinta inima oricarei lucrari de foraj - ele dau startul si sunt strans legate de productivitate, eficienta si rezultate. Suntem de parere ca furnizarea de instalatii de foraj este o parte integranta a unei solutii complete in materie de lucrari de foraj.