ENEnglish version

Pe scurt

Despre noi

Fondata in 2015, Interra Applications se evidentiaza  prin viziuni, echipamente si tehnici inovatoare in solutionarea proiectelor din sfera geotehnica, geologica si geofizica. Experienta Interra a fost creata prin participarea in cadrul unora dintre cele mai dificile proiecte de pe piata, din sfera explorarii miniere precum si ingineriei geotehnice, de la servicii geotehnice pentru tuneluri si explorare pentru minerale neferoase, pana la explorare geotehnica marina.

Serviciile noastre au fost create ca suport ingineresc pentru proiectarea si construirea unei game largi de structuri, furnizand informatii pretioase din zone cu acces dificil. De la zone muntoase cu acces dificil pana la servicii complexe pe apa, oferim informatii si consultanta cu privire la cea mai buna locatie pentru viitoare constructii, infrastructura sau fundatii de facilitati industriale. In plus, oferim si solutii pentru intretinerea si inspectia activelor aferente.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi servicii si echipamente de calitate superioada, in domeniile geotehnice, geologice si geofizice, pentru intreaga piata europeana, si de a ne ajuta clientii sa descopere si dezvolte noi proiecte in variate medii geologice.

Suntem specializati in furnizarea de solutii personalizate pentru proiecte din domeniile geotehnicii, geologiei si geofizicii si totodata oferim servicii de consultanta asociata pentru a ne ajuta clientii sa proiecteze, construiasca si dezvolte, precum si sa monitorizeze cladirile, lucrarile de infrastructura si facilitatile industriale.

Atentia noastra puternica asupra inovarii ne permite sa oferim cele mai potrivite solutii pentru orice tip de proiect din domeniile geotehnicii, geologiei si geofizicii.